Anna Scholz, ny kollektion!

Anna Scholz är ursprungligen från Tyskland men jobbar från England där hon har sin egen linje med plus size-kläder. Hon har tidigare jobbat som modell men fortsatte som designer efter att ha studerat mode i London och visar nuförtiden upp sina kollektioner över hela världen. De finns också tillgängliga för oss svenskar via hennes webshop http://www.annascholz.com/.

Den nya kollektionen för höst/vinter 2013 har just lanserats men än finns inte alla plaggen i kollektionen ute till försäljning på hemsidan. Alla plagg har gjorts till storlek UK 28 vilket motsvarar stl 56. Jag gillar vissa av hennes plagg även om jag överlag kan tycka att hennes kläder har en äldre målgrupp men jag tror man kan ta flera av hennes plagg och matcha med ”yngre” plagg och få snygga kombinationer. Plaggen är lite dyra i klassen 2000-3000 kr för en klänning men det är roligt att det finns lite dyrare designerplagg för oss tjockisar och jag hoppas på mera sånt framöver. Personligen kan jag tänka mig att investera i några lyxigare plagg även om majoriteten av min garderob antagligen kommer bestå av billigare kläder från ASOS och New Look eftersom jag gillar att byta min garderob ganska ofta.

Min absoluta favorit från hennes kollektion är en enfärgad vinröd klänning med spännande halsringning som inte kommit in i webb-butiken ännu sen gillar jag förstås hennes geometriska tryck och speciellt blusen nedan. Vad tycker ni? Nått ni blir sugna på?

20130803-232055.jpg

20130803-232105.jpg

20130803-232110.jpg

20130803-232116.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s