Skor från London

Nedan ser ni alla de skor jag köpte i London..det blev några par. Det man inte förstått i Sverige är att det finns rätt många kvinnor som har större fötter än stl 41 och det finns rätt många som har breda fötter, hög hålfot, tjocka vader osv. I London finns det skor för alla! På Evans fanns det skor upp till stl 44-45 och det fanns olika bredd på skorna. På New Look hade de en stor avdelning med snygga moderna skor för breda fötter. När jag tänker på breda skor i Sverige tänker jag på fotriktiga fula skor som skyfflats in i ett litet hörn i butiken. Vi har mycket att lära och idéen att alla är olika och ser olika ut men fortfarande är intresserade av ungefär samma skor/kläder verkar inte nått Sverige ännu. IMG_2284 De svartvita skorna är från River Island, de svarta från Evans.

IMG_2295 Båda dessa kommer från New Look.

IMG_2306 Höga klackar från Evans, otroligt sköna att gå i även om jag inte bemästrar det fullt ut.

IMG_2311 Lackstövlar i svart och vinrött från Evans.

IMG_2320 Bruna och svarta stövlar från Evans.

IMG_2336 Svarta kängor från Primark för 150 kr!!! och svarta skor med klack från Evans som även de är väldigt sköna att gå i.

IMG_2338Glittriga skor från Evans.

4 tankar på “Skor från London

  1. Stína

    Hej – funderar på att beställa skor från New Look men funderar över deras storlek. Vad tyckte du – är storlekarna vanliga eller lite stora/små?

    Svara

Lämna en kommentar